INTEGRAAL ONDERHOUD TREKKERSVELD I & II

Het bedrijventerrein Trekkersveld I en II is aan groot onderhoud toe. In opdracht van de gemeente Zeewolde en Waterschap Zuiderzeeland voert Dura Vermeer integraal onderhoud uit tussen augustus 2020 en december 2021. Het gaat om het vervangen van riolering en het aanpassen en herstellen van wegen en inritten.

Planning werkzaamheden

Wij proberen de informatie op de website zo actueel mogelijk te houden, maar zoals wel vaker in projecten kunnen onvoorziene zaken direct een impact hebben op de planning. Daarom maken wij gebruik van de Dura Vermeer BouwApp.

Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden en direct geïnformeerd worden als er wijzigingen plaatsvinden? Installeer de gratis Dura Vermeer BouwApp uit de appstore, zoek binnen de app op "Trekkersveld Zeewolde" en vink hem aan als favoriet. 

RECTIFICATIE: vanaf 7 juli (nacht)werkzaamheden Nijverheidsweg, Landbouwweg en Ambachtsweg
Helaas hebben wij onze planning aan moeten passen met betrekking tot de nachtwerkzaamheden die wij op 30 juni hebben gecommuniceerd. De nieuwe data zijn hieronder te vinden. Onze excuses voor de onduidelijkheid.

Komende woensdag 7 juli starten we met de afrondende werkzaamheden in de Nijverheidsweg, Landbouwweg en Ambachtsweg. Wij gaan dan onder andere het asfalt frezen, een nieuwe deklaag aanbrengen en tot slot de inritten herstraten. Dit betekent dat:

  • de Nijverheidsweg, Landbouwweg en Ambachtsweg in de avond en nacht van 7 op 8 juli (tussen 20.00 uur en 05.00 uur) afgesloten zijn voor verkeer i.v.m. het frezen van het asfalt;
  • de Landbouwweg en Ambachtsweg in de avond en nacht van 8 op 9 juli (tussen 20.00 uur en 05.00 uur) afgesloten zijn voor verkeer i.v.m. het aanbrengen van de nieuwe deklaag. Zie het rode deel in de afbeelding;
  • de Nijverheidsweg in de avond en nacht van 9 op 10 juli (tussen 20.00 uur en 05.00 uur) afgesloten is voor verkeer i.v.m. het aanbrengen van de nieuwe deklaag. Zie het blauwe deel in de afbeelding.
    In de ochtend na de werkzaamheden kan er vanaf 05.00 uur weer over het asfalt gereden worden.