INTEGRAAL ONDERHOUD TREKKERSVELD I & II

Het bedrijventerrein Trekkersveld I en II is aan groot onderhoud toe. In opdracht van de gemeente Zeewolde en Waterschap Zuiderzeeland voert Dura Vermeer integraal onderhoud uit tussen augustus 2020 en december 2021. Het gaat om het vervangen van riolering en het aanpassen en herstellen van wegen en inritten.

Fasering werkzaamheden

Vanaf maandag 17 augustus 2020 tot december 2021 voeren wij werkzaamheden uit aan de riolering, de wegen en de inritten op het bedrijventerrein Trekkersveld I en II.  De werkzaamheden zijn opgeknipt in 19 fasen om de overlast voor bedrijven, bezoekers en bewoners zo beperkt mogelijk te houden. Hieronder is de fasering van de werkzaamheden te vinden. Dit is de voorlopige planning, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. 

Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden en direct geïnformeerd worden als er wijzigingen plaatsvinden? Installeer de gratis Dura Vermeer BouwApp uit de appstore, zoek binnen de app op "Trekkersveld Zeewolde" en vink hem aan als favoriet. Zodra één of meerde fasen definitief zijn delen wij deze direct via de BouwApp.

Update werkzaamheden fase 3

Vrijdag 11 december 2020Helaas zijn we in de afgelopen maanden veel onvoorziene zaken tegengekomen in de ondergrond. Ondanks dat onze planningen altijd gemaakt worden met in het achterhoofd dat er onverwachte zaken kunnen optreden, zijn het er in dit geval zoveel, dat we onze planning hebben moeten aanpassen. Onze werkzaamheden zullen nu doorlopen tot het vierde kwartaal van 2021.

Op de korte termijn betekent dit het volgende:

  • Op dit moment zijn we bezig met fase 5 van de werkzaamheden en werken we in de Baardmeesweg aan de riolering. Verkeer heeft hier weinig overlast van;
  • Vanaf begin januari 2021 gaan we drie weken lang aan het werk in de kruising Baardmeesweg / Landbouwweg. De voorbereidende werkzaamheden starten op 4 januari en vanaf 5 januari gaat de kruising dicht en blijft dicht tot 22 januari. Doorgaand verkeer wordt met borden omgeleid. Alle percelen zijn voor bestemmingsverkeer bereikbaar;
  • Tussen 25 januari en 5 februari 2021 werken we in de kruising Baardmeesweg / Nijverheidsweg. De kruising is dan afgesloten. Verkeer wordt met borden omgeleid. Alle percelen zijn voor bestemmingsverkeer bereikbaar;
  • Tussen 8 februari en 26 februari 2021 werken wij aan drie 'doorsteken' verdeeld over de Baardmeesweg (nabij Welkoop, Panhuis en Morssinkhof). We zijn steeds op één locatie bezig en elke doorsteek duurt één week. Verkeer kan dan niet passeren en wordt in deze periode omgeleid. Alle percelen zijn (al dan niet met een korte omleiding) bereikbaar voor bestemmingsverkeer.

Vrijdag 2 oktober
Bij onze werkzaamheden in de Nijverheidsweg zijn wij tegen onvoorziene zaken aangelopen in de grond. Dit betekent dat wij onze werkzaamheden niet kunnen uitvoeren zoals gepland en we met een nieuw plan moeten komen. We verwachten de werkzaamheden met een week of twee te kunnen hervatten. Voor nu betekent dit dat de Nijverheidsweg vanaf vanmiddag (2 oktober) 16 uur weer volledig opengesteld wordt voor verkeer.

 

Update werkzaamheden fase 1

Dinsdag 18 augustus
Om de werkzaamheden veilig uit te voeren wordt een deel van de Assemblageweg van donderdag 20 augustus 7.00 uur tot en met maandag 31 augustus 7.00 uur afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De maximum snelheid wordt niet aangehouden waardoor er een onveilige werksituatie ontstaat. In overleg met de gemeente is daarom besloten om het deel van de Assemblageweg waar wij aan het werk zijn tijdelijk af te sluiten. Verkeer kan omrijden via de Gooiseweg en Spiekweg.

Voorlopige planning