INTEGRAAL ONDERHOUD TREKKERSVELD I & II

Het bedrijventerrein Trekkersveld I en II is aan groot onderhoud toe. In opdracht van de gemeente Zeewolde en Waterschap Zuiderzeeland voert Dura Vermeer integraal onderhoud uit tussen augustus 2020 en december 2021. Het gaat om het vervangen van riolering en het aanpassen en herstellen van wegen en inritten.

Planning werkzaamheden

Wij proberen de informatie op de website zo actueel mogelijk te houden, maar zoals wel vaker in projecten kunnen onvoorziene zaken direct een impact hebben op de planning. Daarom maken wij gebruik van de Dura Vermeer BouwApp.

Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden en direct geïnformeerd worden als er wijzigingen plaatsvinden? Installeer de gratis Dura Vermeer BouwApp uit de appstore, zoek binnen de app op "Trekkersveld Zeewolde" en vink hem aan als favoriet. 

4 augustus 2021
Van maandag 16 augustus tot en met vrijdag 17 september gaan wij aan de slag op de Gelderseweg vanaf de kruising Spiekweg tot de aansluiting met de Industrieweg. Deze periode is dit deel van de Gelderseweg volledig afgesloten voor verkeer.

Dit betekent het volgende:

  • Doorgaand verkeer richting het industrieterrein Trekkersveld wordt omgeleid via de Spiekweg, Kruisboog en Gelderseweg;
  • Bestemmingsverkeer voor de Nobelweg, Morseweg en Marconiweg volgen ook de omleiding voor het doorgaande verkeer en kunnen vervolgens aanrijden via de aansluiting Gelderseweg/Marconiweg. Via de Gelderseweg/Morseweg en Gelderseweg/Nobelweg kan niet aangereden worden;
  • Bestemmingsverkeer voor de Landbouwweg en Oogstweg kunnen aanrijden via de Baardmeesweg;
  • (Brom)fietsverkeer richting Horsterparc volgt een omleidingsroute via de Industrieweg, Ambachtsweg, Landbouwweg en Baardmeesweg.

Alle omleidingsroutes worden aangegeven met borden.

bestemmingsverkeer Gelderseweg