INTEGRAAL ONDERHOUD TREKKERSVELD I & II

Het bedrijventerrein Trekkersveld I en II is aan groot onderhoud toe. In opdracht van de gemeente Zeewolde en Waterschap Zuiderzeeland voert Dura Vermeer integraal onderhoud uit tussen augustus 2020 en juni 2021. Het gaat om het vervangen van riolering en het aanpassen en herstellen van wegen en inritten.

Fasering werkzaamheden

Vanaf maandag 17 augustus 2020 tot eind mei 2021 voeren wij werkzaamheden uit aan de riolering, de wegen en de inritten op het bedrijventerrein Trekkersveld I en II.  De werkzaamheden zijn opgeknipt in 19 fasen om de overlast voor bedrijven, bezoekers en bewoners zo beperkt mogelijk te houden. Hieronder is de fasering van de werkzaamheden te vinden. Dit is de voorlopige planning, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. 

Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden en direct geïnformeerd worden als er wijzigingen plaatsvinden? Installeer de gratis Dura Vermeer BouwApp uit de appstore, zoek binnen de app op "Trekkersveld Zeewolde" en vink hem aan als favoriet. Zodra één of meerde fasen definitief zijn delen wij deze direct via de BouwApp.

Update werkzaamheden fase 3

Vrijdag 2 oktoberBij onze werkzaamheden in de Nijverheidsweg zijn wij tegen onvoorziene zaken aangelopen in de grond. Dit betekent dat wij onze werkzaamheden niet kunnen uitvoeren zoals gepland en we met een nieuw plan moeten komen. We verwachten de werkzaamheden met een week of twee te kunnen hervatten. Voor nu betekent dit dat de Nijverheidsweg vanaf vanmiddag (2 oktober) 16 uur weer volledig opengesteld wordt voor verkeer.

 

Update werkzaamheden fase 1

Dinsdag 18 augustus
Om de werkzaamheden veilig uit te voeren wordt een deel van de Assemblageweg van donderdag 20 augustus 7.00 uur tot en met maandag 31 augustus 7.00 uur afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De maximum snelheid wordt niet aangehouden waardoor er een onveilige werksituatie ontstaat. In overleg met de gemeente is daarom besloten om het deel van de Assemblageweg waar wij aan het werk zijn tijdelijk af te sluiten. Verkeer kan omrijden via de Gooiseweg en Spiekweg.

Voorlopige planning